دکتر پزشکیان در ادامه جلسات ایجاد عدالت آموزشی تاکید کرد:

بهره‌گیری از ظرفیت‌ شبکه‌های اجتماعی جهت ارتقا کیفیت آموزشی

رئیس جمهور با اشاره به توانایی شبکه‌های اجتماعی و تأثیر شیوه‌های جدید آموزشی در افزایش یادگیری دانش‌آموزان، اظهار داشت: در آموزشگاهی که مبتنی بر کار گروهی است می‌توان علاوه بر آموزش مواد درسی، شیوه بحث‌ کردن و ارائه دادن و حتی نقد کردن را به دانش‌آموزان آموخت؛ باید اجازه دهیم که ذهن‌ها از چارچوب‌ها خارج شود و خلاقیت خود را نشان دهد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری؛ دکتر مسعود پزشکیان در جلسه بررسی آخرین اقدامات در زمینه مدرسه‌سازی و اصلاحات آموزشی که پیش از ظهر امروز پنج‌شنبه برگزار شد، بر تغییرات آموزشی و استانداردسازی تحولات آموزشی تأکید کرد و گفت: می‌توان از روش‌های نوین برای ارتقای آموزش‌ها استفاده کرد و به یک استاندارد مناسب برای تدریس رسید.

رئیس شورای عالی آموزش و پرورش با اشاره به توانایی شبکه‌های اجتماعی و تأثیر شیوه‌های جدید آموزشی در افزایش یادگیری دانش‌آموزان، اظهار داشت: در آموزشگاهی که مبتنی بر کار گروهی است می‌توان علاوه بر آموزش مواد درسی، شیوه بحث‌ کردن و ارائه دادن و حتی نقد کردن را به دانش‌آموزان آموخت.

دکتر پزشکیان بر لزوم شکوفایی استعدادهای پنهان دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: باید اجازه دهیم که ذهن‌ها از چارچوب‌ها خارج شود و خلاقیت خود را نشان دهد. همه ما تجربه‌هایی داریم که نشان می‌دهد که وقتی از چارچوب‌هایی که برایمان تعیین شده خارج شویم و آزادانه به موضوعات فکر کنیم، نوآوری و شکوفایی بوجود می‌آید.

رئیس جمهور درباره کمبود تجهیزات در مدارس، تصریح کرد: لازم است مسئولان ذیربط لیستی از تجهیزات لازم و مقدار آنها تهیه کنند تا بتوانیم با کمک خیرین و نهادهای محلی آنها را تهیه کنیم. حتی می‌توان از ظرفیت‌های ادارات دولتی و تجهیزات اضافی آنها نیز برای کمک به مدارس استفاده کرد. تجهیزات نوین می‌تواند باعث شکوفایی خلاقیت‌های دانش‌آموزان شود و حتی می‌توان هر اداره‌ای را مأمور تجهیز یک مدرسه کرد.

رئیس شورای عالی آموزش و پرورش درباره نهضت مدرسه‌سازی، اظهار داشت: هم‌اکنون گروه‌هایی از خیرین هستند که اعلام آمادگی کردند که هزاران مدرسه بسازند. لازم است این نیت‌ها و انگیزه‌های خیر مدیریت شود تا نهضت مدرسه‌سازی به گونه‌ای انجام شود که در هیچ نقطه‌ای تداخل کاری ایجاد نشده و کمبود مدارس نیز کاملاً در کشور برطرف شود.

رئیس جمهور خواستار استفاده از ظرفیت مقامات محلی در اجرای پروژه‌ها شد و گفت: نمایندگان مجلس تمایل زیادی دارند که در پروژه‌ها مشارکت کنند و می‌توان از ظرفیت آنها و همچنین استانداری‌ها و فرمانداری‌ها در نهضت مدرسه‌سازی استفاده کرد.

دکتر پزشکیان با تأکید بر لزوم کار برای مردم، اظهار داشت: به هر حال کار کردن برای مردم دشواری‌هایی دارد.

در این جلسه علاوه بر رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور حضور داشتند و گزارش‌هایی از نهضت مدرسه‌سازی و تغییر رویکردها در نظام آموزشی به رئیس جمهور ارائه شد. از جمله کلیپ نوآوری یک معلم در کلاس درس ارائه شد که رئیس جمهور ضمن تایید تغییرات انجام شده دستور تقدیر از آن معلم را نیز صادر کرد.

سند تحول بنیادین